Infoisinfo Nederland

Theo Meijer Sport Leusden
Sport in Leusden

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 033-494640?

Adres

Plantageweg 6. P.C. 3833AZ, Leusden, Utrecht.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Theo Meijer Sport Leusden

Sauna in Leusden, Fitness in Leusden, Tennis in Leusden, Sportschool in Leusden

ONE LIFE, LIVE IT WELL.
Naast de vaste lesroosters werken wij met een afwisselend cursusprogramma. Stel het uithoudingsvermogen op de proef bij BodyAttack, versterk uw spieren met Bodypump en vindt balans bij BodyBalance. En ook alle LesMills programma's zijn bij ons te volgen. Voor topsporters en recreanten is er een ruim aanbod aan vecht, Karate, zoals Judo, - en verdedigingssporten, Taekwondo en Aikido. Met maar liefst 60 groepslessen per week is er voor ieder wat wils. Dit kan met behulp van de meer dan 120 cardio- en krachttoestellen in de ruim opgezette en klimaatgecontroleerde fitnesszaal.
Op het gebied van racketsport zijn er bij Theo Meijer Sport ook uitgebreide mogelijkheden. Kom swingen bij Zumba en SH-Bam of conditie opbouwen bij RPM.
Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning. De 5 squashbanen, 4 indoor tennisbanen en 6 outdoor tennisbanen, zijn zowel per keer als op lidmaatschap- ofcontractbasis. Zo kunt u deel nemen aan de hardloopcursus, uw gewicht onder controle krijgen met Diplan en conditie opbouwen met onze fifty-fit cursus.
Ook de kleintjes zijn bij ons van harte welkom. Geniet van onze sauna of het turkse stoombad. bespeelbaar.
Ons ervaren team helpt u graag met het bereiken van uw doel. Voor de iets oudere zijn, jiu-jitsu, taekwondo, karate, kidsdance of streetdance echte aanraders. Vanaf 4 jaar is het heel stoer en leerzaam om spelenderwijs de beginselen van het judo onder de knie te krijgen. En met een gezond sapje, lekkere kop koffie of een keuze uit onze smakelijke menukaart, start of eindigt u uw dag ontspannen in onze sport/loungebar.
Dit is onze visie, zorg voor een goede basis, geef het leven glans en haal eruit wat erin zit! Theo Meijer Sport biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, waarin professionaliteit en plezier altijd centraal staan.
Maar ook voor sporten in groepsverband bent u bij ons aan het juiste adres. Neem uw kids gerust mee wanneer u zelf komt trainen of ontspannen, want tussen 8.45 uur en 11
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 07:15 00:00
   Dinsdag 07:15 00:00
   Woensdag 07:15 00:00
   Donderdag 07:15 00:00
   Vrijdag 07:15 00:00
   Zaterdag 08:00 18:00
   Zondag 08:00 18:00

Beoordelingen van Theo Meijer Sport Leusden (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe